AUX ASF H24A4 AHAR1DI EU Стоечки клима уред

95.000,00 ден

Categories: ,

Description

Опис

AUX Стоечки клима уред ASF H24A4 AHAR1DI EU

 • Модел: ASF-H24A4/AHAR1DI-EU
 • Превенција од струен удар: Class 1
 • Волтажа: 220~240 V
 • Фреквенција: 50 Hz
 • Ладење: 7.4 KW
 • Греење: 9.5 KW
 • Потрошувачка на ел. енергија при ладење: 2.28 KW
 • Потрошувачка на ел. енергија при греење: 2.68 KW
 • Фреон: R 410 A
 • Количина на фреон: 1.8 kg
 • Проок на воздух: 1200 m³ / h
 • Внатрешна/надворешна единица, бука 47/56 dB (A)
 • Тежина на внатрешна единица 34 kg
 • Тежина на надворешна единица 53 kg
 • Гаранција 3 години

Во денешно време трошоците за живот постојано се накачуваат, а луѓето стануваат се посвесни за климатските промени и последиците по околината во која живееме. Важно е да придонесеме до нејзино намалено загадување, а воедно и да заштедиме и да користиме што поекономични извори на греење и ладење. Инвертер технологијата на клима уредите до сега се покажала како најекономичното решение кога станува збор за ладењето и греењето, а воедно и најеколошкото. Со технологија која постојано напредува и користење на еколошки гасови, клима уредот денес стана неизоставен дел од секој дом. Затоа, ако се одлучувате да купите инвертер клима уред, знајте дека носите правилна одлука, а планетата ќе ви биде благодарна.