AUX ASW-H12C5A4/QCR3DI 3,5 kW A+

44.990,00 ден

Categories: ,

Description

 • Во пакет со климата спаѓа и 3m бакарни цевки , бандаж трака, 1.5m кондензациско црево.
 • Енергетска класа: A+
 • Режим на чекање: 0.5 W
 • Одржување: R32/610g
 • Капацитет на ладење:3550 W
 • Номинална потрошувачка – Греење: 0.9 kW
 • Номинална потрошувачка – Ладење: 1.08 kW
 • Номинална влезна струја: 2000 W
 • Номинална вредност на струја: 9A
 • Греење
 • Капацитет: 3520 W
 • Номинална влезна струја: 980 W
 • Номинална вредност на струја:4.33A
 • Проток на воздухот: 550m3/h
 • Тежина: 12kg внатрешна единица , 32kg надворешна единица
 • Димензија: 800mm x 545mm x 315mm
 • Квадратура: 20-35m2