AUX ASW-H18B4/JER3DI-EU(HB) 5,5 kW A+

49.490,00 ден

Categories: , ,
View cart

Description

 • Во пакет со климата спаѓа и 3m бакарни цевки , 3m кабел за поврзување на внатрешната и надворешната единица, бандаж трака, 1.5m кондензациско црево.
 • Енергетска класа: A+
 • SEER/SCOP: 6.1/4.0 W/W
 • Режим на чекање: 0.5 W
 • Одржување: R32/1,680g
 • Капацитет:5400 W
 • Номинална влезна струја:1677 W
 • Номинална потрошувачка – Ладење: 1.25 kW
 • Номинална потрошувачка – Греење: 1.35 kW
 • Номинална вредност на струја:7.3A
 • Греење
 • Капацитет:5500 W
 • Номинална влезна струја:1523 W
 • Номинална вредност на струја:6.6A
 • Проток на воздухот: 960m3/h
 • Тежина: 11kg
 • Димензија: 970mm x 315mm x 235mm
 • Квадратура: 40-60m2

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ