Sencor SKS 4004 Kitchen Scale

980,00 ден

Гаранција: 12 месеци

Category:
View cart

Description

SKS 4004

 • Пластичен сад со зафатнина до 1000 ml
 • Димензии на садот за мерење: 17 cм х 5 см
 • Голем LCD дисплеј
 • Калено стакло 4 mm
 • Сензори осетливи на допир
 • Можност за мерење до 5 кг
 • 1г отстапување
 • Лесно чистење
 • Подесување за мерење во кг или мл
 • Автоматско исклучување по 2 минути
 • On/Off прекинувач
 • 2 години гаранција

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ