Vivax TS-7501WHS Toaster

700,00 ден

Гаранција: 12 месеци

Category:
View cart

Description

VIVAX TS-7501WHS

  • 750 W
  • Фиксна грил решетка
  • Нелеплива површина
  • Светлосен индикатор на работа

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ