Xiaomi Mi Body Composition 2

1.750,00 ден

Гаранција: 12 месеци

Category:
View cart

Description

Назив: Mi Body Composition 2 Scale
Опсег на тежина: 5 kg – 150 kg
Mерка: килограми, поундс (променливи)
Отстапка при мерење до: 50 g
Kомпатибилност: Bluetooth 5.0
Работна температура: 0℃ - 40℃
Батерија: 4x AAA batteries
Kомпатибилност со уреди на Android 4.4. и нагоре и  iOS 8.0 и нагоре