Xiaomi Mi Essential Electric Scooter

22.990,00 ден

Гаранција: 12 мееци

Availability: Out of stock Category:

Description

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential

 

 Црна боја
 8.5 инчни тркала на пумпање со воздух
 Максимална брзина 20км/ч
 3 мода на брзини (5
 15 и 20км/ч)
 Опсег на движење со едно полнење до 20км
 Тежина 12кг
 Брзо склопување на скутерот за 3 секунди
 Е-ABS + Диск кочница
 Изработен од авионски алуминиум
 Вградени светла предно и задно
 Покажувач на брзината на движење
 Муктифункциска табла дисплеј кој покажува многу параметри
 Вграден Bluetooth
 Номинална Моќност 250W
 Максимална моќност 500W
 IP54 стандард на издржливост
 Максимум товар до 100кг
 10 степени агол на искачување
 3.5 часа време на полнење