Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer H300 EU

2.490,00 ден

Category:
View cart

Description

 Фен за коса
 Боја Бела
 1600W
 DC мотор
 Јонизатор
 насочувач на воздух
 2 брзини
 ладен воздух
 1.7м кабел
 BHR5081GL