AUX ASW-H12B4/JER3DI-EU(HB)

31.990,00 ден

Опис

Детали за производот

Во пакет со климата спаѓа комплетна опрема за монтирање во вредност од 3000 денари:

  1. Комплетни бакарни цефки од 3 метри
  2. Бандаж трака и колендери
  3. Кондензациско црево од 1.5 метри

Генерални Спецификации

Шифра на Продукт ASW-H12B4/JER3DI-EU(HB)
Напојување 220-240V~/50Hz
Тип на фреон R32
Количина на фреон 0.60 kg
Класа на водотпорност IPX4
Маса на надворешна единица 25 kg
Маса на внатрешна единица 8.5 kg

Спецификации за Греење и Ладење

Номинален капацитет за ладење 3.60 kW
Номинален капацитет за греење 3.70 kW
Максимален капацитет за ладење
Максимален капацитет за греење
Номинална јачина на струја за ладење 4.82 A
Номинална јачина на струја за греење 4.30 A
Максимална потрошувачка за ладење 1.09 kW
Максимална потрошувачка за греење 0.97 kW

Останати спецификации

Максимална влезна јачина на струја 9.5 A
Максимална влезна моќност 1.90 kW
Максимален притисок на празнење 4.28 MPa
Максимален притисок на увлекување 1.18 MPa
Волумен на проток на воздух 600 m3/h
Максимална звучност на внатрешна единица 54 dB
Максимална звучност на надворешна единица 60 dB