AUX ASW-H12C5C4/QCR3DI 3,5 kW A+

29.990,00 ден

Опис

 • Во пакет со климата спаѓа и 3m бакарни цевки , бандаж трака, 1.5m кондензациско црево.
 • Со греач на компресор
 • Опсег на ладење (надворешна температура): од -10 до +46­ °C
 • Опсег на греење(надворешна температура): од -20 до +24­ °C
 • Номинална моќност: Ладење:3500W
 • Греење:3500W
 • Одржување:1.5kg/h
 • Номинална потрошувачка на енергија:
 • Ладење:1100W
 • Греење:1000W
 • Номинално моментално вклучување:
 • Ладење:4,80A
 • Греење:4.30A
 • Максимална моќност: 1,900W
 • Максимална влезна струја: 9.50A
 • EER Ладење: SEER 4.57(A++) W/W
 • COP Греење: SCOP 4.30(A) W/W
 • Извор за напојување: 220-240V~/50Hz
 • Фреон: R32
 • Циркулација на воздухот: 450 m3/h
 • Димензија: 880mm x 286mm x 203mm
 • Нов модерен дизајн со позадински LED дисплеј
 • I FEEL – функција на дување
 • Blue Fin – кондензаторска технологија