AUX АSW-H18E3A4/QCR3DI Hi Eff Инвертер клима уред

61.890,00 ден

Опис

Опис

 • Во пакет со климата спаѓа и 3m бакарни цевки, 3 m кабел за поврзување на внатрешната и надворешната единица, бандаж трака, 1.5 m кондензациско црево
 • Инвертер клима со висока ефикасност
 • Напојување 220-240V~/50Hz
 • Тип на фреон R32
 • Количина на фреон 1.40 kg
 • Опсег на работа од -30 до +50­ °C
 • Опремена со греач на компресор и филтер за +2.5 PM честички
 • SEER 8.5 (A++) W/W
 • SCOP 4.6 (A) W/W
 • Класа на водотпорност IPX4
 • Маса на надворешна единица 47 kg
 • Маса на внатрешна единица 14 kg
 • Номинален капацитет за ладење 5.4 kW
 • Номинален капацитет за греење 5.5 kW
 • Максимален капацитет на ладење/греење 7,9/7,8 kW
 • Максимална потрошувачка за ладење 1.25 kW
 • Максимална потрошувачка за греење 1.35 kW
 • Волумен на проток на воздух 1150 m3/h
 • Максимална звучност на внатрешна единица 59 dB
 • Максимална звучност на надворешна единица 64 dB
 • Самодијагностика
 • Ноќен режим
 • Тајмер
 • Препорачана површина до 60 м2