AUX ASW-H18E0A4/QCR3DI F Инвертер клима уред

45.490,00 ден

Опис

Опис

 • Во пакет со климата спаѓа и 3m бакарни цевки, 3 m кабел за поврзување на внатрешната и надворешната единица, бандаж трака, 1.5 m кондензациско црево
 • Напојување 220-240V~/50Hz
 • Тип на фреон R32
 • Количина на фреон 0.97 kg
 • Опсег на работа од -15 до +50­ °C
 • SEER 6.07(A+) W/W
 • SCOP 3.82(A) W/W
 • Класа на водотпорност IPX4
 • Маса на надворешна единица 30.5 kg
 • Маса на внатрешна единица 11 kg
 • Номинален капацитет за ладење 5.00 kW
 • Номинален капацитет за греење 5.28 kW
 • Максимален капацитет на ладење/греење 6,2/6,7 kW
 • Максимална потрошувачка за ладење 1.50 kW
 • Максимална потрошувачка за греење 1.45 kW
 • Волумен на проток на воздух 850 m3/h
 • Максимална звучност на внатрешна единица 57 dB
 • Максимална звучност на надворешна единица 62 dB
 • Самодијагностика
 • Ноќен режим
 • Тајмер
 • Препорачана површина до 55 м2