AUX Стоечки инвертер клима уред 48000 BTU +PM 2.5 Филтер + ГРЕАЧ

128.990,00 ден

Опис

Опис

  • Капацитет на ладење: 14000 W
  • Капацитет на греење: 14000 W
  • Номинална потрошувачка на струја при ладење: 5850 W
  • Номинална потрошувачка на струја при греење: 5850 W
  • Номинална вредност на вклучување на ладење: 10 A
  • Номинална вредност на вклучување на греење:10 A
  • Греач на компресорот
  • Максимална моќност:8,850 W
  • Максимална влезна струја:14.5 A
  • EER Ладење: 2.4 W
  • COP Греење:2.4 W
  • Извор за напојување:380V~415/3Ph/50Hz
  • Одржување:R410A
  • Полнење на ладење: 3,300 g
  • Максимално ослободување на притисок: 4,15Mpa
  • Максимално вшмукување на притисок: 1,15Mpa
  • Проток на воздухот: 2,100m3/h Внатрешно ниво на бучава единица:52dB(A)
  • Надворешно ниво на бучава единица: 62dB(A)
  • Внатрешна единица – тежина:55 kg
  • Надворешна единица – тежина:105 kg
  • Внатрешна димензија:1910mm×560mm×360mm
  • Поврзување на цевки (течност): Φ9.52mm
  • Поврзување на цевки (гас): Φ15.88mm
  • Бренд на компресор: TOSHIBA
  • Надворешна димензија: 1,255mm×945mm×340mm