Favorit 12000 BTU 3.5KW ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕД

22.990,00 ден

Започни наплата со iute
Погледни кошничка

Опис

Спецификации

КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ (BTU/H;W) 3520(1269~4044)
КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ (BTU/H;W) 3810(1200~4073)
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ: (W) ЛАДЕЊЕ 1450 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ: (W) ГРЕЕЊЕ 1120 W
SEER ЗА ЛАДЕЊЕ (W/W) 6.6
ПРОТОК НА ВОЗДУХ < 600 M3/H
ОДВЛАЖНУВАЊЕ 1,2 L/H
БУЧАВОСТ (ЗВУЧЕН ПРИТИСОК) ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА ≤ 39
БУЧАВОСТ (ЗВУЧЕН ПРИТИСОК) НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА ≤ 48
ЈАЧИНА ЗА ЗВУК ПРИ СТАНДАРДНИ УСЛОВИ ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА ≤ 52
ЈАЧИНА ЗА ЗВУК ПРИ СТАНДАРДНИ УСЛОВИ НАДВОРЕШНАЕДИНИЦА ≤ 63
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (ЛАДЕЊЕ) A ++
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (ГРЕЕЊЕ) A +
ФИЛТЕР ЗА ПРАШИНА
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ГРЕЕЊЕ ОД -15 ДО +24 С°
АВТО ВЕНТИЛАТОР
РЕЖИМ ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА
ЈОНИЗАТОР
ТАЈМЕР
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ЛАДЕЊЕ ОД +15 ДО +53 С°
ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ
СКРИЕН ДИСПЛЕЈ НА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА
ТИП НА ГАС R 32
SCOP ЗА ГРЕЕЊЕ (W/W) 4.0
НАПОЈУВАЊЕ 220-240V~50HZ/1P
КОМПРЕСОР LG
НАПОНСКИ ОПСЕГ (V) 165~265
ДИМЕНЗИИ НА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА (MM) WXHXD 822X281X190
ДИМЕНЗИИ НА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА (MM) WXHXD 815X532X300
НЕТО ТЕЖИНА НА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА (KG) 7,9 KG
НЕТО ТЕЖИНА НА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА (KG) 22,6 KG
ДИМЕНЗИИ НА ПАКУВАЊЕ ЗА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА (MM) WXHXD 885X355X260
ДИМЕНЗИИ НА ПАКУВАЊЕ ЗА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА(MM)WXHXD 854X590X324

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ