Genuine charger for ASUS (4.0×1.35)

Genuine charger for ASUS (4.0×1.35)

2.990,00 ден 1.990,00 ден

Опис

Connector dimension :
4.0mm*1.35mm

Output :
19V
3.42A
65W

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Додадовте продукт во кошничка: