Genuine charger for ASUS (5.5×2.5)

Genuine charger for ASUS (5.5×2.5)

2.990,00 ден 1.990,00 ден

Опис

Connector dimension :
5.5mm*2.5mm

Output :
19V
4.74A
90W

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Додадовте продукт во кошничка: