Genuine charger for DELL (4.5×3.0)

Genuine charger for DELL (4.5×3.0)

2.990,00 ден 1.990,00 ден

Опис

Connector dimension :
4.5mm*3.0mm

Output :
19.5V
4.62A
90W

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Додадовте продукт во кошничка: