Genuine charger for DELL (7.4×5.0)

Genuine charger for DELL (7.4×5.0)

2.990,00 ден 1.990,00 ден

Опис

Connector dimension :
7.4mm*5.0mm

Output :
19.5V
4.62A
90W

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Додадовте продукт во кошничка: