INVENTOR Инвертер клима уред PROfessional PFI2VI-24WFI / PFI2VO-24

60.990,00 ден

Опис

INVENTOR Инвертер клима уред PROfessional PFVI32-24WF / PFVO32-24

 • Енергетска класа: A++
 • Јонизатор
 • ХЕПА стерилизациски филтер
 • R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
 • Wi-Fi Standard
 • Golden Fin
 • High Density Air Dust Filter
 • Капацитет на ладење: 2110 – 8210 W
 • Pdesign: 7.0 kW
 • Енергетска класа при ладење: А ++
 • SEER: 6.5
 • Сезонска просечна потрошувачка на енергија при ладење: 377 kWh/year
 • Капацитет на греење: 1550 – 8210 W
 • Pdesign (греење средна зона): 4.9 kW
 • Енергетска класа при греење (средна зона): A +
 • SCOP: 4.0
 • Сезонска просечна потрошувачка на енергија при греење (средна зона): 1730 kWh/year
 • Pdesign (греење топла зона): 5.3 kW
 • Енергетска класа при греење (топла зона): A +++
 • SCOP: 5.1
 • Сезонска просечна потрошувачка на енергија при греење (топла зона): 1545 kWh/year
 • Влезна струја при ладење: 2510 (420 – 3200) W
 • Влезна струја при греење: 2130 (300 – 3100) W
 • Проток на воздух (High / Medium / Low): 1020 / 830 / 640 m3/h
 • Ниво на бучава на внатрешна единица (Silent / Low / Medium / High): 25 / 30.5 / 41 / 47 dB
 • Ниво на бучава на надворешна единица: 60.5 dB
 • Компресор: Rotary
 • Течна/гасна линија: 3/8” / 5/8”
 • Внатрешна единица ШхДхВ: 1080x226x335 mm
 • Надворешна единица ШхДхВ: 890x342x673 mm
 • Работна температура при ладење: -15 °C ~ 50 °C
 • Работна температура при греење: -15 °C ~ 30 °C