INVENTOR PROfessional PFUVI-12WFI / PFUVO-12 А+++

25.990,00 ден

Гаранција: 60 месеци

Опис

Опис

 • PROfessional PFUVI-12WFI / PFUVO-12
 • Перфектно чиста и здрава средина без вируси и штетни честички благодарејќи на Ultraviolet Type C & Ionizer технологијата
 • Wi-Fi функција, само превземате бесплатна апликација на вашиот мобилен и можете да ја контролирате вашата клима било кога и било каде
 • Идеална температура со Follow Me функцијата
 • Чист воздух, без бактерии и микроорганизми, прашина и полен, штетни гасови и миризби, благодарение на филтрите од активен јаглен и филтерот за PM 2.5 честички
 • Функција за самочистење
 • ECO mode за најниски трошоци без последици на квалитетот на воздухот и температурата
 • Turbo Mode за брзо загревање или ладење на просторијата
 • 24-hour тајмер
 • Auto Restart во случај на прекин на струја
 • Sleep Mode за перфектна температура за спиење во просторијата и штедење на енергија
 • Индикатор за протекување на средството за ладење, код за грешка “EC” на дисплејот и автоматски прекин со работа на уредот
 • Auto Error дијагноза
 • Средство за ладење – R32 ECO 560 g
 • Капацитет на ладење – 11.942 (2.730-13.989) Btu / h
 • Опсег на моќност при ладење – 3.5 (0.8-4.1) kWatt
 • Капацитет на греење – 12.966 (3.412-14.330) Btu / h
 • Опсег на моќност при греење – 3.8 (1.0-4.2) kWatt
 • Енергетска класа ладење/греење – A++/А+++
 • SEER 6.1
 • SCOP 5.2
 • Проток на воздух 600 m³ / h
 • Бучност на внатрешна единица (Silent / Low / Med / Hi) – 26/33/39/44 db(A)
 • Волумен на одвлажнување – 1.0 L/h
 • Компресор – ROTARY
 • Димензии внатрешна единица (WxDxH): 792x201x292 mm
 • Димензии надворешна единица (WxDxH): 705x309x530 mm
 • Опсег на работа: -20~49 °C
 • 5 години гаранција