MS Cool D105 Notebook Cooler 17″ – Blue Led

790,00 ден

Погледни кошничка

Опис

Карактеристики на производот:

 • Кулер за лаптоп
 • 2 вентилатори
 • Пременлив за модели на лаптоп: 15.6″ и 17.1″
 • Тивка работа
 • 2 брзини
 • До 1000 вртежи во минута
 • Подлога против лизгање
 • Сино LED светло
 • 2 дополнителни USB порти
 • Прилагодлива висина на две нивоа
 • ON/OFF копче

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ