Sencor SHS 2001 VT CURLING IRON

590,00 ден

Категорија
Погледни кошничка

Опис

Боја: Црна/Виолетова
2 степени на температура 200 / 400 W
Кукица за обесување
Заштита од прегрејување
Помагало за одложување
Округла четка со мешани четкици ᴓ 21мм
Приклучна сила : 400 W

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ