Tesla TT35XC1-12410B 12000 BTU

14.990,00 ден

Гаранција: 36 месеци

Опис

Стандарден сплит систем
Капацитет на клима уредот: 12000 BTU
Капацитет на ладење: 12000 BTU
Капацитет на греење: 12500 BTU
Енергетска класа ладење/греење: B/B
Моќ ладење: 1130 W
Моќ греење: 1050 W
Струја ладење/греење: 5,2/4,8 A
Макс. моќност: 1470 W
Макс. струја: 6,7 A
Фреон: R410A/630 g
EER: 3,12
COP: 3,51
Опсег на работа: ладење: 0 – 43°C, греење: -15 – 24°C
Бучност ВЕ: 34/36/39/42 dB
Бучност НЕ: 43/48/50/52 dB
Проток на воздух: 550 m3/h
Одвлажнување: 1,0 l/h
IP заштита: IPX4
Преќник на цевки за течност/гас: 6,35/9,52 mm
Макс. должина на црево: 15 m
Макс. висинска разлика: 5 m
Бела боја