Xiaomi MI Portable Air Pump

2.690,00 ден

Гаранција: 6 месеци

Категорија
Погледни кошничка

Опис

  • Mi преносна електрична пумпа за воздух
  • Дигитален дисплеј.
  • Автоматско отсекување од пумпање.
  • Вградена батерија.
  • Компатибилен со многу млазници.

 

Повеќе за производот

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ