Контакт

СЕТРА ИТ Маркет

Локација: Ул. Димитар Гуштанов Бр. 30, 1050 Драчево

Контакт: +389 2 2720-777 | +389 70/226-264

Раб. време: Пон - Пет: 09-00 - 21:00 часот | Саб: 10:00 - 15:00 часот

СЕТРА ДООЕЛ Скопје

Локација: Ул. „Христо Татарчев“ 43б/3-10, 1000 Скопје

Контакт: +389 2 2465-480

Раб. време: Пон - Пет: 08-30 - 16:30 часот