VIVAX ACP-12CH35AEHI+ R32 SILVER A+++ ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ

36.990,00 ден

ГАРАНЦИЈА: 5 години

Categories: ,
View cart

Description

Опис

 • НЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6)

  МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4308.00 W

  МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4396.00 W

  ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W

  ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:900 W

  ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:950 W

  ПРОТОК НА ВОЗДУХ:700.00 m3

  КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h

  НИВО НА БУЧАВА:40.00 dB

  РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -25 ℃  ДО 50 ℃

  МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:11.30 kg

  МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:26.40 kg

  ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 40 м2

  ФРЕОН:R32

  ФИЛТРИ:Филтер за прашина, био филтер

  ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:765 X 303 X 555 mm

  ГАРАНЦИЈА:5 години