VIVAX BS-500 Bluetooth Karaoke Speaker

9.490,00 ден

Categories: ,

Description

Батерија (mAh): 4000
Звучници [W]: 50 W
Напојување: 110-240V
Висински димензии (cm): 60,6 cm
Моќност RMS (W): 50
Далечински управувач,
Кабел за напојување, Микрофон
Должина: 26,8/ Ширина (cm): 27.1