Xiaomi Mi Robot – MOP PRO – Black

1.990,00 ден

Гаранција: 12 месеци

Category:

Description

Чистење на подови во едно поминување.

3 Модови за чистење. Лесно за употреба.
Заштита на деликатни површини. Потемелно чистење со 2100PA моќност.
Попаметно мапирање на собата со ласерска навигација

Уредот е опремен со висококвалитетен јапонски мотор без четки, а модернизираниот дизајн на воздушни канали добива моќ на вшмукување до 2100Pa. Ги чисти подовите без никаков напор. Искусете го задоволството да чекорите на целосно исчистени подови

 

Комплетен сет

2 во 1, интегриран сад за прашина и резервоар за вода.

Новиот дизајн на резервоарот ги комбинира можностите на правосмукалка и метлата. Големиот капацитет на резервоарот ви овозможува да работите уште подолго. Добро осмислениот дизајн овозможува истовремено собирање на нечистотија и прашина при парење на подот.

 

Систем за ласерска навигација на новата генерација – LDS

Најновиот LDS систем за мапирање со ласер користи повеќе нивоа на целните калибрациони позиции и алгоритми за појавување на напредни сегменти. Ергономската употреба на ресурсите, побрзото мапирање и интелигентното препознавање пречки имаат позитивен ефект врз ефикасноста на уредот.