VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32, 3,52 kW/3,81 kW, A+++ ИНВЕРТЕР СИСТЕМ

29.990,00 ден

ГАРАНЦИЈА: 5 години

Categories: ,
View cart

Description

Опис

 • Инвертер клима уред
  Енергетска класа на ладење: А+++
  Енергетска класа на греење: А++
  Капацитет на ладење: 3,52 kW
  Капацитет на греење: 3,81 kW
  SEER: 8.5
  SCOP: 4.6
  Циркулација на воздух: 584m3/h
  Температурен опсег на ладење и греeње:-15°C до +50°C
  Ниво на бучава на внатрешна единица: 55dB
  Ниво на бучава на надворешна единица: 62dB
  R32 еколошки фреон
  Надворешната единица има грејачи на компресор и кондензатор
  Јонизатор