VIVAX ACP-12CH35AERI R32 RED A+++ ИНВЕРТЕР СИСТЕМ

29.990,00 ден

ГАРАНЦИЈА: 5 години

Categories: ,

Description

Опис

 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.1)
  МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4162.00 W

  МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4777.00 W

  ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/3810 W

  ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1089 W

  ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1050 W

  ПРОТОК НА ВОЗДУХ:539.00 m3

  КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h

  НИВО НА БУЧАВА:55.00 dB

  РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 50 ℃

  МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.20 kg

  МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:26.50 kg

  ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2

  ФРЕОН:R32

  ФИЛТРИ:Јонизатор, Bio-филтер, Филтер за прашина

  ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:770 X 555 X 300 mm