Genius SW-2.1 300x Speakers

1.990,00 ден

Категорија

Опис

Карактеристики:
• Моќност: 10W
• Контрола на јачината на звукот: Да
• Поврзување: 3,5 мм приклучоци: x2
• Тежина: 1,2 kg
• Должина на кабел: 1,5м