Genuine charger for ACER (5.5×1.7)

Genuine charger for ACER (5.5×1.7)

2.990,00 ден 1.990,00 ден

Опис

Connector dimension :
5.5mm*1.7mm

Output :
19V
4.74A
90W

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Додадовте продукт во кошничка: