VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32 SILVER A+++ ИНВЕРТЕР СИСТЕМ

29.990,00 ден

ГАРАНЦИЈА: 5 години

Опис

Опис

  • Енергетска класа (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6)
  • Максимален капацитет на ладење:4308W
  • Максимален капацитет на греење:4381W
  • Просечна моќност:3517/3810 w
  • Влезна моќност ладење:977 w
  • Влезна моќност греење:977 w
  • Проток на воздух:584.00 m3
  • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
  • Ниво на бучава:39.50 db
  • Работна температура:од -25 ℃  до 50 ℃
  • Маса внатрешна единица:8.60 kg
  • Маса надворешна единица:26.70 kg
  • Препорачана површина:до 35 м2
  • Фреон:R32
  • Филтри:јонизатор, bio-филтер, филтер за прашина
  • Димензии надв. Единица:770 x 555 x 300 mm
  • Гаранција:5 години