Vivax AJ-700 Јuicer

2.390,00 ден

Гаранција: 12 месеци

Категорија

Опис

VIVAX HOME AJ-700

  • 700 W
  • 2 брзини
  • Сад за отпад 2 л
  • Сад за сок 0.8 л
  • Широк дел за вметнување на овошје и зеленчук
  • Сигурносен прекинувач
  • Лесно расклоплив за лесно миење