Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini

3.290,00 ден

Гаранција: 12 месеци

Категорија
Погледни кошничка

Опис

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini

  •  Безжична рачна правосмукалка
  • боја бела
  • 500гр тежина
  • 1 четка за чистење
  • батерија 10.8V
  • 2000mAh
  • моќност 120W
  • адаптер

 

Повеќе информации

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ