Xiaomi Smart Antibacterial Humidifier

3.990,00 ден

Availability: Нема на залиха Категорија

Опис

 

Type: Ultrasonic
Capacity 4.5L
Humidification capacity 300 ml/hr
Color: White
Dimensions: 353x180x190 mm
Weight: 1.9 kg
 Suitable for rooms up to 20-35 m²

 

 

Xiaomi SKV4140GL
 SMART Овлажнувач за воздух
 Бела боја
 Капацитет 4.5л.
Капацитет на овлажнување 300мл/ч
 WiFi поврзување со Mi апликација
 3 нивоа на регулација на протокот на воздух
 Дезинфекција на вода
 Лесно полнење на резервоарот
 Автоматско регулирање според температурата на околината
 Бучност 38dB
 Моќност 25W
 Напојување 220V