PubG Army 15.6″ Backpack

1.300,00 ден

Погледни кошничка

Опис

Карактеристики на производот:

Ранец PubG (46cmX18cmX33cm) Army 15.6″

  • Димензии: 15.6 ” (46cmX18cmX33cm)
  • Боја: Сива
  • Материјал: Полиестер

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ