VIVAX ACP-09CH25AERI+ R32 A+++ ИНВЕРТЕР СИСТЕМ

27.990,00 ден

ГАРАНЦИЈА: 5 години

Опис

Опис

 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (9.30/4.60)
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3224.00 W
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3370.00 W
 • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2638/2931 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:613 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:637 W
 • ПРОТОК НА ВОЗДУХ:483.00 m3
 • КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h
 • НИВО НА БУЧАВА:36.50 dB
 • РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -25 ℃  ДО 50 ℃
 • МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.60 kg
 • МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:26.70 kg
 • ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 25 м2
 • ФРЕОН:R32
 • ФИЛТРИ:Филтер за прашина
 • ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:765 X 555 X 303 mm
 • ГАРАНЦИЈА:5 години