VIVAX ACP-12CH35AEHI+ R32 A+++ ИНВЕРТЕР СИСТЕМ

32.990,00 ден

ГАРАНЦИЈА: 5 години

Опис

Опис

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4308.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4396.00 W

ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:900 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:950 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:700.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -25 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:11.30 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:26.40 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 40 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина, био филтер
ГАРАНЦИЈА:2+3 години

ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:765 X 303 X 555 mm

ГАРАНЦИЈА:5 години